nedjelja, 31. svibnja 2015.

Detalj je bitan-vrećice su bitne!

unikatne vrećice/Fb stranica

Internet je prepun ideja o tome kako iskoristiti papir i kako ga reciklirati pa ponovo upotrijebiti. Kreativnost je data ''na dlanu'' samo trebamo pronaći vremena za takve tutorijale i napraviti nešto unikatno, kreativno baš za svoj dom. Mnogi su savjeti i kako napraviti kutijice za poklone od papira, vrećice koje će sigurno biti cijenjene više od običnih kupljenih. 


Upravo takve vrećice izrađuje tridesetogodišnja Selma Pašić koja je inače po zanimanju informatičar računarske tehnike i informatike. Nije mogla naći posao u struci pa je odlučila uz kredit otvoriti radnju u kojoj će biti sve ručno izrađeno.






postupak pripreme vrećice/FB stranica


Vrećice nisu jedino što Selma radi, to je bilo više iz potrebe da ne bi kupovala neke koje već imaju nego da ima i to svoje prepoznatljivo i unikatno. Prvo je počela raditi figurice od poliesterske smole, zatim je prešla na dekupaž tj.salvetnu tehniku koja je brzo postala popularna i cijenjena. 


 '' Kako su mi za te moje rukotvorine bile potrebne vrećice počela sam ih sama izrađivati da ne bi kupovala. Posao mi oduzima dosta vremena i truda, ali to ne gledam kao nešto loše nego lijepo ispunjeno vrijeme'', rekla je mlada poduzetnica. 


Njena radnja postoji već sedam godina i ljudi je već sada cijene i prepoznaju po tome. Facebook joj je jako puno pomogao u prezentaciji svojih proizvoda i to besplatno, bar za sada. Najviše je zahvalna Ermini Saletović (Lou Lou) za reklamu na svojoj stranici jer je kako kaže Selma: ''od tada sve krenulo na bolje, narudžbe su stizale sa svih strana, najviše za ove vrećice sa logom firme ili fb stranice što mi je neizmjerno drago''. 


Osim vrećica evo šta sve možete još naručiti kod Selme/kontakt FB stranica Suveniri Aron


- Slike portreta 


- Kutijice za nakit, ogledala, tacne rađeno dekupaž tehnikom 


- Svadbene kartice za goste 


- Pozivnice za vjenčanje


- Oslikani čokanji


- Ručno rađeni sapuni


- Svijeće ali i svijećnjaci


- Kutije za knjige


- Satovi 


- Dekupaž šoljice


- Slike po cijeni od 5KM 





Nema komentara:

Objavi komentar